DJ apparatuur

Apparatuur en verlichting

Dit is de pagina met DJ LODY apparatuur en verlichting. DJ LODY is een bekende old school disco dj uit Dordrecht. Een old school dj die garant staat voor een swingend dansfeest. Voor een introductie van DJ LODY kunt u kijken op de informatie pagina. Voor meer informatie of een prijsaanvraag kunt u contact opnemen via de contact pagina.

DJ LODY

DJ gear

Hier vind u meer informatie over DJ LODY apparatuur en verlichting die hij gebruikt tijdens zijn optredens. Apparatuur van een discjockey wordt ook wel dj gaar genoemd. DJ LODY gebruikt in de regel liefst zijn eigen materiaal omdat dat zijn geluidskwaliteit van het optreden waarborgt. Uiteraard is het mogelijk ook op uw eigen apparatuur op locatie te draaien.

Deze apparatuur gebruikt DJ LODY momenteel:

Versterker: Crown XLS 204 Poweramp
Boxen: Electro Voice 200 Watt type ZX1-90 (2x)
Subwoofer: Electro Voice type SB122 (2x)
CD Speler: Pioneer CDJ200 (2x)
Draaitafel: Technics SL-1200MK2 (2x)
Mengpaneel: Pioneer DJM-600
Verlichting: Standaard met LED verlichting door 4 LED spots (2x)

Muziek van cd of vinyl

DJ LODY heeft naast een cd collectie ook een grote verzameling vinyl platen.   Uiteraard is het gebruik van cd’s veel makkelijker en het scheelt ook qua opbouwtijd en ruimte op de werkplek van de dj (ook wel dj booth genoemd). Een optreden met cd alleen is hierdoor ook goedkoper. Maar voor het echte dj gevoel is een optreden met vinyl platen toch wel echt origineel en old school. DJ LODY draait veel muziek uit de tijd van vinyl platen normaal waren en dit geeft dan ook een extra sfeer aan zijn optreden als disco en dance classics dj. Wat hij zoals draait kunt u vinden op de favoriete hits of genres pagina.

IMG_3220Index Foto 14

Andere mogelijkheden

DJ LODY kan ook gebruik maken van videoclips tijdens zijn optreden. Hij heeft enkele dvd’s die perfect samen gaan met de muziek tijdens een optreden. Hiervoor moet u wel beschikken over een beamer en plek (of scherm) waar de beelden geprojecteerd kunnen worden. Tegen meerprijs is dit natuurlijk ook door DJ Lody te regelen. Informeer hier naar!

Wilt u 2 echte old school discjockeys tegelijk aan het werk zien? Neem eens een kijk op de website van The Disc-O-Jockeys. Hier werkt DJ LODY samen met DJ DIMITRI van Disco Royaal en vormt samen het ultieme dj duo.