Foto en Video

Op deze pagina ziet u de fotogallery met foto en video van DJ LODY. Hier ziet u afbeeldingen van optredens van DJ LODY en de opstelling van zijn apparatuur. Hierdoor krijgt u een beter beeld in welke vorm er opgetreden wordt en welke uitstraling het heeft.

DJ LODY is voornamelijk een disco en dance classics dj maar kan ook andere muziekstijlen en genres toepassen. Zie de genres pagina van deze website.

Zijn optredens zijn representatief, swingend en feestelijk en uiteraard in stijl met de muziek. Hij is uitermate gericht op het publiek en hoe men reageert op de muziek en sfeer. Dit heeft als resultaat dat het echt een bruisend optreden wordt in dienst van het publiek.

Bekijkt u goed de foto en video van DJ LODY en proef de sfeer. Uiteraard is de videoclip een algemene impressie met niet de juiste muziek die tijdens de opname gebruikt is, dit in verband met copyrights.

Uiteraard kunt u voor meer informatie, een offerte of vragen contact opnemen met DJ LODY op de contactpagina of klik hier

FOTOGALLERY

VIDEO CLIP

Dit mooie DJ LODY promo video clip is gemaakt en samengesteld door Mark Keetels en Wendy van den Dungen. Informatie over deze professionals zijn te vinden op website www.mafkeetel.com en website wendyvandendungen.weebly.com. Hartelijk dan hiervoor Mark en Wendy!